Sæt fart og tempo på din markedsføring

Motorsport er en af de mest sete sportsgrene i verden, og i disse år er især langdistance racerløb for alvor i folks bevidsthed.

Det giver en speciel chance for at udnytte de unikke muligheder for branding og eksponering i forbindelse med en adrenalinfyldt sportsgren på eliteniveau. Kombineret med actionprægede events, hvor pulsen kommer op og oplevelserne er i særklasse, er motorsport en effektiv mulighed for virksomheder der ønsker mere end den klassiske bannerreklame på stadion.

01.

Eksponering i verdensklasse

European Le Mans Series bliver vist LIVE på en lang række internationale TV-stationer med en rækkevidde på langt over 100 mio. seere worldwide. Hertil kommer de mere end 125.000 tilskuere som hvert år oplever løbene på racerbanerne rundt omkring i Europa.

Morten Dons er også at finde i de danske medier, og i takt med at han bevæger sig nærmere en debut på Le Mans stiger mediernes interesse.

02.

Oplevelser du aldrig glemmer

Der er uendelige muligheder for at give kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere en kæmpe oplevelse og et indblik i motorsportens fascinerende verden. Uanset om det er en motorsportsrejse som VIP-gæst hos Morten Dons og hans team, eller et eksklusivt event på en dansk eller udenlandsk racerbane, kan du forvente service og forplejning i topklasse.

03.

Et stærkt og relationsstyrkende netværk

I Morten Dons Business Club + drejer det sig om at skabe stærke relationer til andre erhvervsfolk, store som små. Der netværkes på kryds og tværs, når medlemmerne samles til enten et eftermiddagsmøde eller et netværksevent – som naturligvis alle har deres eget aftryk af motorsportens verden.

I 2016 var der blandt andet Djævlerace og Racerkører for en dag på plakaten.

Skal du være med?

Vær med i Morten Dons Racing!