Navnet er Dons.

Morten Dons

Navnet er Dons.
Morten Dons.

JEG ER

Siden jeg vandt mit første gokartløb har mit liv drejet sig om motorsport. Farten, adrenalinen og følelsen når man krydser målstregen som den første. Mit endegyldige mål er at kalde mig for fuldtidsprofessionel racerkører. Og Le Mans-vinder.

Efter at have været blandt de bedste formelkørere i Danmark rettede jeg i 2013 mit fokus mod GT-racing. Med et svensk GT5-mesterskab i rygsækken tog jeg året videre til toppen af europæisk sportsvognsracing – British GT – hvor jeg hjalp Century Motorsport med at vinde GT4-titlen.

Siden 2015 har jeg været en af Danmarks eneste prototype-kørere, da jeg på Imola vandt mit debutløb i European Le Mans Series. Mit mål er at få debut ved 24 timers-løbet på Le Mans i 2018 i LMP2-klassen.

Resultater

løbsVinder, Snetterton
Dunlop Prototype Series 2016

Løbsvinder, European Le mans Series
University of Bolton, Ginetta lmp3, Imola 2015

British GT Team Champions
Century Motorsport, Ginetta G55 GT4, 2014

Svensk Mester
Ginetta gt5 challenge sweden 2013

DM-Bronze
FOrmel Ford Duratec 2012

DANMARKSMESTER
FOrmel Ford Zetec 2011

Forretning

Stifter – Dons Driving Experience
Kom selv i det sjove sæde og gør mig kunsten efter!

Arrangør – Struer Racing Festival
Struers årlige motorsportsfestival.

Morten Dons Business Club+
Erhvervsnetværk med benzin i blodet I Herning og København.

International Køreinstruktør
McLaren Automotive, UK

Køreinstruktør
Jaguar – Land Rover Danmark

Motorsportsteknolog
Uddannet ved Aarhus Tech

Personligt

Årgang 1988
Født 29. december 1988

Vestjyde
Født, opvokset og bosat i Struer

FaRmand
Samboende med Michela. Sammen har vi Malte.

For høj til formel 1
Højde: 187 cm. Vægt: 78 kg.

0
Sejre
0
Flyrejser pr. år
0
km/t
Topfart